Guna terápia
A mozgásszervi panaszok a leggyakrabban előforduló egészségi problémák közé tartoznak. Különösen kellemetlen és bosszantó tud lenni, ha valaki egy ilyen betegség miatt válik munkaképtelenné, vagy sportkarrierjét kényszerül feladnia. Nem mellékesen az életminőséget és a közérzetet is negatívan befolyásolja egy állandósult térd-, könyök-, izom- vagy idegfájdalom.
A Guna-terápia nagyon hatékonyan képes a panaszokat megszüntetni, és sok más kezeléssel ellentétben, semmilyen mellékhatással nem kell számolni. A kezelés csak természetes alapanyagokat használ, fokozatos, hosszú távú javulást eredményez.
A kezelés más eljárásokkal is kombinálható. Fontos, hogy a betegek is tegyenek meg mindent a terápia sikeréért, ezért javasolt az egészséges ételek fogyasztása és a rendszeres testmozgás, túlterhelés nélkül és a dohányzás mellőzése.

A Guna terápia egy olyan homeo-mezoterápiás kezelés, melynek során kollagént juttatunk be injekcióval a szervezetbe, egész pontosan a fájdalmas területekre. Ez korántsem jár akkorra kellemetlenséggel, mint egy hagyományos mély injekciózási technika, mert a tűszúrás mélysége itt mindössze 2-4 milliméter.

A részletekről érdeklődjön: dr. Ambrus Anikó családorvosnál
« vissza