"Gyógyítani csak szent alázattal szabad!" (prof. dr. Romhányi György)
 
A rendelő Óbuda szívében a Flórián tér mellett található. Megközelíthető a 106, 34, 111, 109, 9,-os autóbusszal, az 1-es villamossal. Aki gépkocsival jön, az épület mögött, a Kerék utcában tud parkolni. A parkolás fizetős! Kérem figyeljenek a parkolást tiltó táblára!
 

 
 
Életünk célja, hogy szolgáljunk, együttérzést és segítőkészséget tanúsítsunk mások iránt! (Albert Schweitzer)

 

Személyi adatok

 
 
Név: dr. Ambrus Anikó Tímea
Születési idő: 1970. 03. 22. - Budapest
Férjem Csekei Zoltán
Fiam Ambrus Márk
 
 
Végzettségeim
  
 
2015. június Igazságügyi szakértő 
2013. november
Foglalkozás-orvostan (üzemorvostan)  szakvizsga
2008. június
Pszichoterapeuta vizsga-Vikote
1997. december Háziorvostan szakvizsga
1995. szeptember SOTE ÁOK - Általános orvosi diploma.
1993. május francia alapfokú állami nyelvvizsga
1989. június Kaffka Margit Gimnázium - Érettségi
1988. október angol középfokú állami nyelvvizsga
 
  
 

Háziorvos, foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szakorvos, igazságügyi szakértő, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem akkreditált oktatója vagyok.

  

Kiemelt érdeklődési területem az idősgondozás, a magasvérnyomás betegség, a diabetesz gondozása, az egészséges életmódra nevelés, terhesgondozás, pszichoterápia.

 

Célom a betegellátásban, hogy a hozzám fordulók számára a legjobb életminőséget biztosítsam a legmagasabb szakmai színvonalon. A legfontosabbnak a rendszeres szűrést, a rizikófaktorok felkutatását, a prevenciót és a betegek szakszerű kezelését tartom. A gyógyításban a bizalom elnyerésére és megtartására, az őszinte, nyílt kommunikációra, a partneri viszony kialakítására törekszem.

 

Holisztikus szemléletem szerint legfontosabb az ember egészének gyógyítása és nem a betegség tüneti kezelése. Orvosi munkámat hivatásnak érzem, betegeim gyógyítása örömmel tölt el.

 

Akredtitált képzőhely

Praxisom a Semmelweis Orvosegyetem akkreditált oktatóhelye, ezért a rendelőben VI. éves orvostanhallgatók kéthetes, valamint rezidensek szakvizsga előtti képzése folyik. Ezért lát Ön a rendelőben sokszor fiatal kollégát, aki figyeli munkánkat, vagy aktívan rendel is. Munkájuk mindenkor szoros felügyelet mellett történik.

 

Szabadidő eltöltése

Szabadidőmben igazi kikapcsolódást a családi együttlétek, a Szt. István Oratóriumkórusban való éneklés az olvasás, és kertészkedés jelenti.