"Gyógyítani csak szent alázattal szabad!"
(prof. dr. Romhányi György)
 
 
Személyi adatok
 
  Név: dr. Ambrus Anikó Tímea
  Születési idő: 1970. 03. 22. - Budapest
  Férjem Csekei Zoltán
  Fiam Ambrus Márk

 
 
   


 
   
 
Háziorvos, foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szakorvos, igazságügyi szakértő, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem akkreditált oktatója vagyok.
 
 
Végzettségeim
 
2015. június Igazságügyi szakértő 
2013. november Foglalkozás-orvostan (üzemorvostan)  szakvizsga
2008. június Pszichoterapeuta vizsga-Vikote
1997. december Háziorvostan szakvizsga
1995. szeptember SOTE ÁOK - Általános orvosi diploma.
1993. május francia alapfokú állami nyelvvizsga
1989. június Kaffka Margit Gimnázium - Érettségi
1988. október angol középfokú állami nyelvvizsga
 
Kiemelt érdeklődési területem az idősgondozás, a magasvérnyomás betegség, a diabetesz gondozása, az egészséges életmódra nevelés, terhesgondozás, pszichoterápia.
 
Célom a betegellátásban, hogy a hozzám fordulók számára a legjobb életminőséget biztosítsam a legmagasabb szakmai színvonalon. A legfontosabbnak a rendszeres szűrést, a rizikófaktorok felkutatását, a prevenciót és a betegek szakszerű kezelését tartom. A gyógyításban a bizalom elnyerésére és megtartására, az őszinte, nyílt kommunikációra, a partneri viszony kialakítására törekszemForduljanak hozzánk bizalommal, munkatársaimmal együtt mindig lelkiismeretesen, teljes tudásunkkal fogjuk Önöket segíteni egészségi problémájuk megoldásában. 
 
Holisztikus szemléletem szerint legfontosabb az ember egészének gyógyítása és nem a betegség tüneti kezelése. Orvosi munkámat hivatásnak érzem, betegeim gyógyítása örömmel tölt el.
 
 
Akredtitált képzőhely
 
Praxisom a Semmelweis Orvosegyetem akkreditált oktatóhelye, ezért a rendelőben VI. éves orvostanhallgatók kéthetes, valamint rezidensek szakvizsga előtti képzése folyik. Ezért lát Ön a rendelőben sokszor fiatal kollégát, aki figyeli munkánkat, vagy aktívan rendel is. Munkájuk mindenkor szoros felügyelet mellett történik.
 
 
Szabadidő eltöltése
 
Szabadidőmben igazi kikapcsolódást a családi együttlétek, a Szt. István Oratóriumkórusban való éneklés az olvasás, és kertészkedés jelenti.